جهاد دانشگاهی، با همکاری گروه خیریه  باران مهر دانشگاه صنعتی شیراز اقدام به برگزاری بازارچه خیریه ­ای با هدف کمک به کودکان سرطانی می کند. خانم فروزنده مدیر اجرایی این بازارچه با بیان اینکه عواید حاصل از بازارچه به کودکان سرطانی اعطا می شود، از خیرین  در این زمینه دعوت کردند از این بازارچه که در روزهای ۸، ۹و۱۰ خرداد در دانشگاه صنعتی شیراز برگزار می شود بازدید نمایند.

وی افزود: در این بازارچه غرفه های متنوعی از جمله غرفه نوشیدنی ها، غرفه بستنی، غرفه هندوانه، غرفه ورزشی، غرفه صنایع دستی و غرفه خط و نقاشی ... در نظر گرفته شده تا بازدیدکنندگان در حین بازدید از بازارچه لحظات شاد و شیرینی را تجربه کنند.

این گروه خیریه که متشکل از جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی شیراز است ،تاکنون فعالیت های از جمله  تدریس رایگان به دانش آموزان بی سرپرست، برپایی جشن شب یلدا برای کودکان بی سرپرست، بازدید از خانه سالمندان، برپایی بازارچه خیریه غذا و.... داشته است. مسوولین ابن برنامه امیدوارندکه این روند تداوم داشته و به عنوان یک فرهنگ در جامعه مورد استقبال قرار گیرد.