نوزدهمین نشست مدیران و معاونان فرهنگی دانشگاه های منطقه ۷ کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی شیراز برگزار شد. در این نشست دو روزه که در تاریخ هفتم و هشتم بهمن ماه با حضور ۳۶ نفر از مدیران و معاونان فرهنگی و اجتماعی ۱۸ دانشگاه منطقه ۷ و میهمانانی از حوزه معاونت فرهنگی وزارت علوم برگزار گردید، برنامه هایی از جمله « کارگاه آموزشی برنامه ریزی راهبردی فرهنگی» ، هم اندیشی، تبادل تجربیات موفق فرهنگی، درگاه فرهنگی و چگونگی رتبه بندی فرهنگی اجرا شد. دکتر رحیم زاده؛ مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و کارشناسان فرهنگی وزارت خانه در برنامه حضور فعال داشتند.

دکتر رحیم زاده در بخشی از نشست از مدیران و معاونان فرهنگی و اجتماعی خواستند که پیرامون موضوع عفاف و حجاب بحث و تبادل نظر داشته باشند.

منطقه ۷ فرهنگی کشور شامل دانشگاه های دولتی وزارت علوم در استانهای فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان می باشد.